Stout'n Patt'n

Een donkere Stout van 6,2% alc. vol.



De ingredienten voor 20 liter.

  4220 gram   Palemout (7 EBC)    
  360 gram   Caramout Munich (120 EBC)    
  160 gram   Chocolademout (800 EBC)    
  260 gram   Zwarte mout (1400 EBC)    
  320 gram   Witte kandijsuiker (Chinese Lump candy van de toko)    
  50,5 gram   Northern Brewer   90 minuten meekoken
  32 gram   East Kent Goldings   5 minuten meekoken
  1 zakje   Wyeast 1084 Irish Ale    
  16,5 liter   Maiswater    
  14,4 liter   Spoelwater    


Maisschema. (begin SG 1065, eind SG 1020)

  90 minuten   68 graden
  5 minuut   78 graden
  90 minuten   koken

Als de wort kookt kan de Northern Brewing. Na 85 minuten kan de East Kent Goldings erbij

Bekeken 3564 keer